Бившият най-близък човек до легендата на Формула 1 Михаел Шумахер

...
Бившият най-близък човек до легендата на Формула 1 Михаел Шумахер
Коментари Харесай

Най-близкият до Шумахер разкри тайни за инцидента с пилота

Бившият непосредствен човек до легендата на Формула 1 Михаел Шумахер - Вили Вебер описа разтърсващи обстоятелства около случая с германеца.

Вебер е до Шумахер в ранните години на кариерата му и минава за един от най-доверените му хора, само че това очевидно не е по този начин за фамилията на водача и най-много за брачната половинка му Корина.

"След случая отидох у тях, с цел да видя Михаел, само че ме стопираха на прага. Корина се опасяваше, че ще се раздумвам пред медиите и не ми даде да вляза. След този ден се заклех повече да не се интересувам за положението му. Опитах се да изключа тематиката, тъй като щях да полудея ", разкри Вебер в изявление за немското издание "Бунте ", като прикани фамилията на Шумахер да каже истината за положението на водача.

Припомняме, че на 29 декември 2013 година Михаел Шумахер претърпя тежко рухване, до момента в който караше ски във френския курорт Мирабел. След това изпадна в кома. По-късно рекордьорът със седем международни трофеи във Формула 1 бе превозен в дома си в Швейцария и от този момент фамилията му не дава доста информация за неговото здравословно положение, заяви БЛИЦ.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР