Бившият национал на Германия - Дитмар Хаман вярва, че решението

...
Бившият национал на Германия - Дитмар Хаман вярва, че решението
Коментари Харесай

Силните хора в Борусия се застъпили за Терзич

Бившият национал на Германия - Дитмар Хаман има вяра, че решението на Борусия (Дортмунд) да задържи треньора Един Терзич е вярно и играчите би трябвало да поемат по-голяма отговорност за неуверения сезон на отбора досега.

Тимът, който изпусна купата едвам в последния кръг на предишния сезон, беше отличен в Шампионската лига, само че е на 5-о място в класирането на Бундеслигата, като няма победа в последните четири мача.

Източници от клуба споделиха пред ДПА, че решението за задържането на Терзич е пристигнало след среща изпълнителния шеф Ханс-Йоаким Вацке, спортния шеф Себастиан Кел и клубния консултант Матиас Замер.

" Терзич направи всичко за играчите, в никакъв случай не ги е подлагал на критика, постоянно ги е защитавал. Но той беше съобщи н от тях ", сподели Хаван пред Sky. " Дортмунд би трябвало да има по-високи условия към футболистите. Ако не ги извършват, играчите би трябвало да си тръгнат ", счита той.

50-годишният някогашен футболисти добави: " Винаги е елементарно да се оглеждат треньори, само че огромният проблем е, че има прекалено много играчи в Дортмунд, които се надценяват ".

Борусия (Дортмунд) ще изиграе първия си мач след късата зимна пауза против Дармщат на 13 януари.
 Скандали в Борусия (Дортмунд), част от футболистите не желаят Терзич
Скандали в Борусия (Дортмунд), част от футболистите не желаят Терзич

Бунтът е ръководен от Марко Ройс
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР