Бившият национал Михаил Александров коментира решението си да напусне Арда

...
Бившият национал Михаил Александров коментира решението си да напусне Арда
Коментари Харесай

Мишо Александров: Нямаше как да остана в Арда

Бившият национал Михаил Александров разяснява решението си да напусне Арда (Кърджали) и да премине в Славия. Той беше показан публично като попълнение на " белите " през вчерашния ден.

" В интерес на истината, нямаше по какъв начин да остана в Арда. Игровото време, което получавах, не ме удовлетворяваше. Заради това взехме решение да се разделим ", показа крилото пред " Мач Телеграф ".
" Дали има горчилка от този процес? На мен не ми се искаше да променям клуба, когато към този момент пролетният полусезон е почнал, само че ето, че това се случи ", сподели юношата на ЦСКА, който е играл за втория отбор на Борусия (Дортмунд), Академик (София), Лудогорец, Легия (Варшава) и Арсенал (Тула).

" Треньорът ще реши дали ще играя против Арда, само че аз съм подготвен. Ние, по-опитните, би трябвало да оказваме помощ на по-младите момчета в тима. Наистина е неприятно, че Славия заема това място в класирането. Но никой в отбора не мисли за изпадане. Има още доста време до края на сезона ", приключи Александров. efbet Лига 19 кръг, събота 27 февруари  Славия 12:15предстои  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР