Бившият наставник на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че тимът има

...
Бившият наставник на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че тимът има
Коментари Харесай

Дерменджиев: Лудогорец е хегемон в България, има шансове срещу Интер

Бившият ментор на Лудогорец Георги Дерменджиев съобщи, че отборът има своите шансове да в профил Интер на 1/16-финалите за Лига Европа. По това време " нерадзурите " ще имат доста сложна стратегия в Италия.

" Шансове постоянно има. Лудогорец е играл и с по-добри тимове. Интер се възобновява сега и е доста мощен отбор, само че в последна сметка се играят две срещи по 90 минути. Аз постоянно съм предпочитал моят тим да излезе против мощен противник. Това е показателно ти къде се намираш, какво е твоето равнище и какво би трябвало да правиш. Да усетиш действителността. Това, че ще играят против Интер, е доста добре. В такива мачове се покачва и рутината на футболистите ", сподели селекционерът на националния тим пред Канал 3.

" Няма какво да се залъгваме. Лудогорец всяка година играе в групите и излиза от тях. Това към този момент е хегемон, защото го прави осем години, и го потвърждава. Искам другите тимове под Лудогорец да го догонват, а не да го смъкват на тяхното равнище ", добави опитният експерт. efbet Лига 20 кръг, неделя 15 декември  Славия 1:1краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР