Бившият нападател на Нюкасъл Юнайтед и Челси е бил заклещен

...
Бившият нападател на Нюкасъл Юнайтед и Челси е бил заклещен
Коментари Харесай

Измъкнаха жив от руините в Турция бивш футболист на Челси frognews.bg

Бившият нападател на Нюкасъл Юнайтед и Челси е бил заклещен в останките на една от рухналите при трусовете здания през вчерашния ден. Ацу, който е от Гана, играе за турския Хатайспор, клуб със седалище в Антакия, един от най-силно засегнатите градове от вчерашното земетресение.

Под отломките към момента е спортният шеф на клуба Танер Савут.

" Кристиан Ацу беше изваден ранен. Нашият състезателен шеф, Танер Савут, за жалост към момента е под руините “, сподели вицепрезидентът на клуба Мустафа Озак пред Radyo Gol.

31-годишният Ацу игра в британската Висша лига за Нюкасъл Юнайтед и Евертън. Ацу бе нает от " Челси " и се причисли към Хатайспор през септември. 

Ацу бе разгласен за липсващ след труса от съвсем 8 по скалата на Рихтер, който погуби живота на над 5 хиляди души. Досега повече от 7800 души са били избавени в 10 турски провинции. Правителствата и филантропичните организации побързаха да разположат спасители в засегнатите региони. Екипите за незабавна помощ на място обаче остават малцина, като напъните им са възпрепятствани от ниски температури и близо 200 вторични труса, което прави търсенето през нестабилни структури рисково.

Очаква се още неприятно време да удари района, което в допълнение да затрудни избавителните интервенции. Съборените здания и разрушените пътища също затрудняват намирането на оживели и приемането на жизненоважна помощ в засегнатите региони.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР