Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е убеден, че

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е убеден, че
Коментари Харесай

Бербатов: Санчо няма да се замисли много дали да отиде в Юнайтед

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е уверен, че крилото на Борусия (Дортмунд) Джейдън Санчо елементарно би се съгласил да стане част от " алените дяволи ". Той добави, че това ще е добре както за тима, по този начин и за младия гений.

" Тази седмица доста се изговори за прекосяване на Санчо в Манчестър Юнайтед. В неговия случай, защото той е англичанин и става въпрос за Юнайтед, не считам, че той ще се замисли доста дали да отиде там. И преди съм го казвал - той има качествата, скоростта, головете и асистенциите, с цел да играе за тях. Убеден съм, че също по този начин той би желал да продължи да играе в националния тим, а Гарет Бейл ще го гледа повече във Висшата лига. За мен той ще е отлично попълнение и съм любопитен да видя какъв ще бъде стартовият им състав. Юнайтед разполагат с Маркъс Рашфорд, Антони Марсиал, Даниел Джеймс, Мейсън Грийнууд и най-вероятно от идващия сезон Санчо. Въпреки че ти би желал да има конкуренция измежду младите футболисти, може да бъде и мъчно да ги забележим всички в игра едновременно.

Former Manchester United forward Dimitar Berbatov sees Jadon Sancho going nowhere but to Old Trafford.#Jadonsancho #BorussiaDortmund #Manchesterunited #Football pic.twitter.com/z4CdpieCnt
— Sportskeeda Football (@SK_Football) March 27, 2020
Ако ще върви някъде другаде, той би трябвало да се увери, че ще играе постоянно. Няма смисъл да смениш тима, в случай че няма да играеш колкото искаш. Най-важното обаче е, че всичко зависи от теб. Когато ти се отдаде късмет да покажеш, че можеш да играеш, би трябвало да се възползваш от него. Също по този начин, когато играеш в чубина, постоянно искаш да се прибереш у дома. Отнася ли се това за Англия и Висшата лига, ще използваш опцията, когато верният тим пристигна за теб. Той може да е ужасно попълнение, само че е нужно да играе, да вкарва и да продължи към идващото равнище на развиване. Оле Гунар Солскяер постепенно, само че несъмнено гради млад тим, в който има и смес от опит. Както виждаме, това дава резултат, тъй че е добре, че се движат в вярната посока. Ако Санчо е идващият младок, това ще е добре за отбора ", написа Бербатов в нормалната си графа за Betfair.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР