Бившият нападател на Ливърпул – Емил Хески, вярва, че мениджърът

...
Бившият нападател на Ливърпул – Емил Хески, вярва, че мениджърът
Коментари Харесай

Хески: Дори Барса и Реал да звъннат, Клоп няма да напусне Ливърпул

Бившият нападател на Ливърпул – Емил Хески, има вяра, че мениджърът Юрген Клоп няма да напусне „ Анфийлд” даже да получи оферти от Реал Мадрид и Барселона. Клоп се утвърди като един от великите мениджъри в историята на Ливърпул, правейки тима огромният фактор в международния футбол, откакто мърсисайдци направиха международен требъл, а също по този начин са на прага да побеждават във Висшата лига след 30-годишно очакване.

Според Хески обаче немският управител има още работа за извършване, като има вяра, че Клоп ще извърши контракта си с клуба, който е до 2024-а година.

„ Винаги съществува алтернатива Клоп да напусне Ливърпул, с цел да отиде в Реал или Барселона. Не мисля обаче, че Клоп е приключил плана си, който стартира в Ливърпул”, сподели Хески пред известна букмейкърска къща.

„ Ливърпул се мести на нов подготвителен център, а също по този начин към този момент усещат, че дълги години ще бъдат един от най-разпознаваемите клубове в международния футбол. Истината е, че Клоп сложи този тим на тези „ релси”. Мисля, че той самият знае, че може да даде още доста на клуба, тъй че не мисля, че почитателите би трябвало да се тормозят дали той ще напусне”, призна нападателят в предишното за „ червените”.

Клоп подписа нов контракт с Ливърпул по-рано през годината.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР