Бившият нападател на Черно море Бакари се завръща в Испания.

...
Бившият нападател на Черно море Бакари се завръща в Испания.
Коментари Харесай

Бивш нападател на Черно море ще възражда кариерата си в трета дивизия на Испания

Бившият нападател на Черно море Бакари се завръща в Испания. 29-годишният таран е ново попълнение на третодивизионния Сан Фернандо, който посрещна Новата 2018 година на 13-о място в класирането с 24 точки в актива си, на 9 от плейофите за нанагорнище в Сегунда Дивисион и единствено на една над зоната на изпадащите.

Бившият нападател на Валядолид и Еспаньол стартира стремително престоя си у нас, като направи усещане с мощната си физика. Няколко тежки травми в коляното обаче стопираха израстването му и във Варна ще го запомнят с 22 гола в 85 мача.

Най-важното му попадение бе изравнителното във финала за Купата на България против Левски, което прати мача в продължение, а след това " моряците " подвигнаха трофея. През лятото Бакари бе освободен от " Тича ", откакто прекара няколко месеца в лазарета поради разкъсване на кръстни връзки, и в този момент ще опита да си върне формата в трета дивизия на втората си татковина Испания. Първа лига 20 кръг, петък 8 декември  Септември (София) 2:1краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР