Бившият нападател на Челси Андрей Шевченко може да се върне

...
Бившият нападател на Челси Андрей Шевченко може да се върне
Коментари Харесай

Шевченко може да се върне в Премиършип

Бившият нападател на Челси Андрей Шевченко може да се върне в Премиършип в ролята на управител на някой от клубовете.

По време на кариерата си Шевченко организира три сезона в Челси, в които завоюва Купата на Футболната асоциация и Купата на Лигата и също по този начин доближи до финала на Шампионската лига.

В момента Шевченко е селекционер на Украйна, само че в близко бъдеще счита да направи последваща стъпка. За това описа пред Tuttosport Андреа Малдера, помощник на Шевченко.

“След като поработи като треньор на народен тим, той желае да тренира някой клуб. За него е без значение дали ще бъде от Серия А или от Премиършип. Той е работлив и ме впечатли през цялото време. Шевченко е научил доста от треньорите, с които е работил. Карло Анчелоти е бил същински ментор за него. Той е концентриран към детайлите, когато се приготвя за мачовете и наблюдава напредъка на играчите. Андрей и Масимилиано Алегри имат еднообразно умеене да четат играта и да плануват събитията. И двамата знаят по кое време е нужно да се отстъпи обратно и да се отбранява или да се хвърлят всички сили в офанзива. Шева е невероятна фигура и играчите му се доверяват доста. Това има фундаментално значение в актуалния футбол ”, съобщи Малдера. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР