Бившият нападател на Барселона - Боян Къркич прекрати футболната си

...
Бившият нападател на Барселона - Боян Къркич прекрати футболната си
Коментари Харесай

Разочарование на Барса приключи с футбола на скромните 32 години

Бившият нападател на Барселона - Боян Къркич приключи футболната си кариера на 32-годишна възраст. Това разгласи самият той.

" Тези решения не са лесни. 12 години съм надалеч от вкъщи и се усещам осъществен професионално. Искам да се насладя на идващия стадий от живота си по-близо до фамилията си. Причината не е физически проблем. Имах три травми, само че се възвърнах. Това е чувство, това е действителността. Сега съм по-развълнуван да върша други неща, в сравнение с да продължа да играя футбол. Благодарен съм за всичко, което претърпях. Играл съм за Барселона, играл съм със страхотни играчи, печелил съм титли и съм играл в други лиги. Но съм подготвен да стартира нови неща в този момент ", сподели Къркич.

Той направи първите си стъпки в огромния футбол от академията на каталунците и се причисли към първия тим през 2007 година, когато е едвам на 16 години.

През идващите четири сезона игра в компанията на Лионел Меси, Андрес Иниеста, Шави, Серхио Бускетс и т.н, само че това е може би е и повода в никакъв случай да не бе основна фигура на " Камп Ноу ".

Играчът прекара последните две години в японския Висел Кобе, само че остана без клуб, откогато напусна японския тим през януари.
 Бивш ас на Барса: Педри и Гави са най-хубавите халфове в света, на тяхната възраст играех във втора лига
Бивш ас на Барса: Педри и Гави са най-хубавите халфове в света, на тяхната възраст играех във втора лига

Имат прилики с Шави и Иниеста, счита Давид Вия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР