Бившият началник на баретите полк. Георги Узунов е побинал, съобщиха

...
Бившият началник на баретите полк. Георги Узунов е побинал, съобщиха
Коментари Харесай

Почина бившият началник на баретите полк. Георги Узунов

Бившият шеф на баретите полк. Георги Узунов е побинал, оповестиха във Facebook групата на ВНВУ " Васил Лески " - Велико Търново.

" Напусна ни един огромен експерт,голям другар и огромен човек - някогашният пълководец на СОБТ, полковник Георги Христов Узунов. Да коленичим за минута и почетем индивидът, който със своята безрезервност и невзискателност беше образец за хиляди други!

Дано си към този момент в един по-добър свят Жоре! ", пишат негови другари.

Поклонението пред полк. Георги Узунов е било в събота на Централните софийски гробища, оповестява Блиц.

Полк. Узунов служи в отряда от 18 година  Преди това 10 години е бил офицер от армията. Започнал е като пълководец на екип. От 1991 до 1996 година е бил шеф на група за спецоперации. После става началник на бранш " Спецподготовка ".

От 16 май 2003 година застъпва като пълководец на СОБТ. Наследява на поста Филко Славов. Узунов твърди, че във Врана е в свои води и момчетата го одобряват като един от тях. В Специализираният отряд за битка с тероризма е назначен от министър Георги Петканов. Хвърля оставка през юни, 2009 година.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР