Бившият модел на мъжкото списание Playboy Карън Макдугъл се обърна

...
Бившият модел на мъжкото списание Playboy Карън Макдугъл се обърна
Коментари Харесай

Още една секс афера на Тръмп е на път да му изяде главата

Бившият модел на мъжкото списание Playboy Карън Макдугъл се обърна към Върховния съд на Лос Анджелис, щата Калифорния, с искане да бъде освободена от задължението да не разкрива обществено информация за хипотетичната ѝ интимна връзка с Доналд Тръмп преди повече от 10 години, съобщи БГНЕС, базирайки се на информация на The New York Times.
Жалбата е ориентирана против медийна компания American Media и нейното издание National Enquirer, платило 150 000 $ на някогашния модел на Playboy за изключителното право да разгласява нейните истории. Адвокатът на ищеца Питър Стрис показва, че National Enquirer по този начин и не е разгласил материали за съпружеската измяна на Тръмп и е платил пари, с цел да не се допусне това и да принуди Макдугъл да мълчи.
Първите откровения на Макдугъл за връзката ѝ с Доналд Тръмп, която била употребявана откакто милиардерът се оженил за третата си брачна половинка Мелания, се появиха в изданието New Yorker. Приятелят на Карън Джон Кроуфърд предал на New Yorker шест написани на ръка листа, в които Макдугъл разказва по какъв начин се е срещнала с Тръмп и какви са били връзките ѝ с него.
Двамата се срещнали на тържество в имението на Playboy през юни 2006 година. Разменили си телефоните и почнали да поддържат връзка. След това се видели уединено в бунгало на хотел в Бевърли хилс. " Бях толкоз разчувствана! Харесаха ми мозъкът и очарованието му. Такъв вежлив мъж ", написа Макдугъл.
Двамата си поговорили към два часа, след това " се съблекли и се заели със секс " . След това Тръмп предложил пари на младата жена, само че тя отказала. " Погледнах го и почувствах отчаяние. И споделих: " Не, благодаря, не съм такова момиче ".
Малко преди президентските избори The Wall Street Journal заяви, че доближеният на Тръмп Дейвид Пекър е платил на Макдугъл 150 хиляди $, с цел да си мълчи за връзките си с президента. По-късно същото издание заяви, че юристът на Тръмп Майкъл Коен е платил 130 хиляди $ на някогашната порноактриса Стефани Клифърд, известна с артистичния си псевдоним Сторми Даниелс, с цел да не приказва за връзка с Тръмп.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР