Бившият министър на културата в двата служебни кабинета проф. Велислав

...
Бившият министър на културата в двата служебни кабинета проф. Велислав
Коментари Харесай

Минеков обвини в грешка наследника си в Министерството на културата и поиска извинение

Бившият министър на културата в двата служебни кабинета проф. Велислав Минеков изиска опрощение от наследника си на поста Атанас Атанасов поради " подправена вест ".

Новите инструкции на Министерството на културата за потенциала на театрите и залите по време на пандемия провокираха комплициране измежду хората на изкуството и публиката,както и гнева на проф. Минеков. Вчера Атанас Атанасов издаде инструкции, че може да бъде напълнен 100% от потенциала на залите за културни събития в региона на театралните изкуства, в случай че всички гости и личният състав разполагат със зелен документ. Съобщението беше оповестено от уеб страницата на МК и фейсбук страницата на министерството.

Такава заповед обаче е в действие още от началото на септември и бе издадена от предшественика му.

" Надявам се, че това е от неведение. Същото решение съм подписал преди три месеца. Вярвам, че ще получа опрощение за грешката ", написа проф. Велислав Минеков във Facebook.



В обществените мрежи също показват грешката на Атанас Атанасов. " Нещо сте объркали. Това го направи още служебният кабинет преди 2-3 месеца. Поправете си новината, в случай че обичате ", " Всички театри, опери, филхармонии и симфониети в страната (и фестивали!) работят в този режим и не им е нужно издаването на " нови " инструкции ", разясняват жители.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР