Бившият мениджър на Арсенал Унай Емери има обяснение за провала

...
Бившият мениджър на Арсенал Унай Емери има обяснение за провала
Коментари Харесай

"Бялата вещица", която донесла провала на Емери начело на "Арсенал"

Бившият управител на " Арсенал " Унай Емери има пояснение за неуспеха си отпред на отбора. Той води тима от май 2018 до ноември 2019 година, само че " артилеристите " по този начин и не впечатлиха, а отговорна за това е.... бяла магьосница.

Така испанецът е наричал някогашната си другарка Саша Райт. С нея той имаше 2-годишна връзка, откакто приключи 20-годишния си брак.
" Арсенал " уволни Унай Емери Фреди Люнберг поема отбора
Пред британския таблоид " Сън " девойка Райт споделя в детайлности за връзките им. Двамата се разделиха два месеца преди уволнението му.

" Вярвах, че ще се оженим и ще имамe деца един ден. Мислих, че той е благородник и човек, който обича фамилията. В следствие осъзнах, че не е подготвен за сериозна връзка. След това той ме обвиняваше, че са го уволнили. Каза ми, че съм бяла магьосница, тъй като съм му донесла доста неприятен шанс. Казa ми, че в деня, в който сме се разделили, е почнал да губи мачове. Добави, че е бил доста уплашен и не е могъл да мисли трезво след раздялата ", споделя Райт.

Тя разкри, че самият Емери я е потърсил, само че не е знаела с какво се занимава, а той ѝ е декларирал просто, че е във футболната промишленост.

" Покани ме на среща, само че пожела да не е на обществено място. Помоли ме да ида в къщата му в Барнет, само че аз отхвърлих. Разбрахме се да се срещнем в италиански ресторант в Хампстед. Когато пристигнахме, осъзнах че той е някой значим, тъй като ресторантът остана отворен единствено поради него. Унай беше деликатен първоначално. Не ми купуваше доста дарове или да ме водеше по магазините. Не съм и очаквала, тъй като си имам пари. Срещахме се след множеството мачове и от време на време през седмицата. Ако тимът не играеше добре, той ми споделяше " В тежък интервал съм и съм уплашен сега ". Винаги гледаше футбол и ревизираше резултатите. Дори в леглото си пускаше мач на компютъра и различен на таблета. Това се случваше сутринта и преди лягане вечерта ", споделя още Саша.

Крахът в връзките им пристигнал, тъй като Емери по този начин и не декларирал обществено, че са двойка.

" Беше дразнещо, само че такава му е рутината и я одобрих. Унай сподели, че е разведен и от шест години е разграничен с някогашната си жена Луиза. Само че когато срещнахме някой в ресторанта, той не ме представяше като свое гадже. Ядосваше се, в случай че някой желае да ни снима дружно. Беше кисел, когато влизахме в ресторант, само че по-късно се успокояваше и започваше да ме прегръща и целува ", призна Райт.

Двамата се разделили през септември 2019 година точно поради студеното отношение и обвиняванията, че тя е причина за неуспеха му като управител на " Арсенал ".

В края на годината последвала повторна среща сред Саша и Унай, на която той я умолявал да се съберат. Тя била безапелационна, че връзката им няма късмет!

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР