Бившият мъж на фолкдивата Деси Слава направи нещо, което тя

...
Бившият мъж на фолкдивата Деси Слава направи нещо, което тя
Коментари Харесай

Бившият на Деси Слава отново й се обясни в любов

Бившият мъж на фолкдивата Деси Слава направи нещо, което тя надали е очаквала да се случи. ММА боецът Зарко Савов, който завърши с кариерата си, преди години заряза изпълнителката без пояснение. Това, което прави в този момент обаче, е повече от потресаващо.

Савов още живее в родното си Русе, само че от дълго време е сингъл и без жена до себе си. Вероятно това е и повода да прави опити да си върне тогавашната обич в лицето на Деси Слава. 

Това разкриха потресени близки до певицата, която останала в потрес от непредвидения телеграма от някогашния си. Знаем, че Зарко беше огромната обич на Деси, само че помним по какъв начин обществено я разплакваше и унижаваше с отношението си по време на престоя им в Къщата на братята преди години, написа zajenata.bg

Малко по-късно той й би шута и си хвана пътя като последно имаше спекулация с варненка с дете. Там обаче нещата от дълго време завършили, а Савов си спомнил за Десислава като видял какъв брой изменена е в последно време - свалила много килограми, разхубавена, сияеща и най-много - щастлива.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР