Бившият лекар на Ювентус Фабрицио Тенконе смята, че Пол Погба

...
Бившият лекар на Ювентус Фабрицио Тенконе смята, че Пол Погба
Коментари Харесай

Погба не трябва да ходи на почивка, а да се подготви за следващия сезон

Бившият доктор на Ювентус Фабрицио Тенконе счита, че Пол Погба не би трябвало да отива на отмора след края на сезона, а да продължи да тренира по специфична направена за неговото положение стратегия, с цел да е във форма за началото на подготовката за идната акция. Френският полузащитник се завърна на “Алианц Стейдиъм ” през предишното лято с огромни упования, само че сезонът му се трансформира в цялостен призрачен сън. 
 Ювентус даде детайлности за травмата на Погба Ювентус даде детайлности за травмата на Погба
Той бе преследван от поредност от травми, които му разрешиха да изиграе едвам 10 мача, само че едвам 161 минути. Погба ще пропусне последните мачове на Ювентус до края на сезона, откакто в първия си мач като титуляр той бе заставен да напусне терена след към 20 минути, защото получи контузия в бедрото. 
 Пимента за следващата травма на Погба: Случва се Пимента за следващата травма на Погба: Случва се
“Ключът за него ще бъде през идното лято. Няма да е задоволително да се появи на първата подготовка, мислейки, че почивката и ваканцията ще решат всичките му проблеми. Това би било голяма неточност. Погба би трябвало последователно да се приготви, с цел да бъде във форма през лятото, когато тренировките се възобновят, ” съобщи Тенконе. 

Французинът бе подложен на критика в последните години, когато постоянно незабавно отпътуваше за Маями, където да се възвръща от контузиите си.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР