Бившият културен министър Вежди Рашидов скочи срещу Слави Трифонов с

...
Бившият културен министър Вежди Рашидов скочи срещу Слави Трифонов с
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Омърсен съм от Слави

Бившият културен министър Вежди Рашидов скочи против Слави Трифонов с обвинявания, че уронва имиджа му и облика му на социална персона. Скулпторът съобщи, че е надълбоко афектиран, че шоуменът по този начин се гаври с него в предаването си.

Въпреки че самият той е гостувал на Дългия през 2001 година, връзките сред Слави и Вежди се скапаха през годините.

„ От този човек стартира да лъха една завист през годините.Не ми е прелестно да го виждам, шоуто му не ми е смешно и не дава духовна храна на зрителя”, споделя още той.

„ Започна да ме имитира посредством актьорите си в предаването, аз съм обезчестен. Никой няма право да употребява моя облик, с изключение на мен и фамилията ми”, възмущава се още, общественикът, който сега е и ръководител на парламентарната Комисия по културата и медиите.

„ Аз съм опетнен в предаването, а той печели пари. В Марсилия за такива имитатори има присъда за близо 50 милиона евро”, възмущава се още някогашният министър.

Според него предаването на Слави се е трансформирало в политическа платформа, а настрана от това той е трансформирал полезностите и нацяло едно потомство в отрицателен проект.

„ Утре същите тези хора ще възпитават по този начин личните си деца. Аз и фамилията ми сме възпитани и смислени хора и не гледаме неговото предаване. Изключително доста одобрявам „ Като две капки вода”. Това е неповторимо предаване, правено от надарени хора и експерти.

Много прелестно и занимателно е за гледане, демонстрира надарени и смислени хора и страхотни шеги”, споделя още Рашидов, написа „ България днес”.

По думите му, Слави натрупал положението си като пеел на ухо на богати персони. Той не крие близкото си другарство с Илия Павлов и даже твърди, че точно край предприемача от Търново, Слави е натрупал милионите си.

„ Приятели бяхме тъкмо по времето, когато Слави Трифонов пя на уше на Павлов. После пееше и на всякакви приятели. Така и забогатя—пеейки на уше на богати хора.”, споделя още Рашидов.

Бившият културен министър упорства също по този начин всички обществени персони, отпред със Слави Трифонов да заявяват парцелите си.

„ Трифонов е с 15 000 лева заплата, до момента в който един народен представител получава 4500 лева Щом ще описваме всичко, обикновено е да сме честни и транспарантни пред обществото”, споделя още Рашидов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР