Бившият командос Пеньо Гатевски - Гатьо се раздели с мечтата

...
Бившият командос Пеньо Гатевски - Гатьо се раздели с мечтата
Коментари Харесай

Ах, този Гатьо: Зрителите побесняха заради него

Бившият командос Пеньо Гатевски - Гатьо се раздели с фантазията да завоюва първото място в “Игри на волята ”. Той отпадна в тежък елиминационен двубой против някогашния футболист Благомир Мастагарков от Старейшините. Гатьо се бори до последно на сложното трасе, само че беше изпреварен в последната част от борбата. Пътят на Гатьо в “Игри на волята ” 5 не беше лек. В началото на рисковото риалити той беше част от напълно мъжкото племе на Гладиаторите, където се трансформира и в неофициален водач.

След неверен залог на алените във втората кастинг борба, Гатьо беше покорен от Амазонките. Това напълно промени неговата тактика в играта и го трансформира в един от любимците на публиката. Въпреки че даде всичко от себе си, с цел да бъде потребен на Амазонките, Гатьо в никакъв случай не се отхвърли от Гладиаторите и до края на присъединяване си в рисковото риалити не облече жълт екип. Зрителите първаночално не го харесваха, само че в този момент съжаляват за отпадането му.

" Ей в този момент в действителност ще Ви падне рейтинга ;)) Много хора гледаха предаването единствено поради Гатьо ", написа фен. " Много тъпо, че отпадна! Създаваше хубава атмосфера в предаването! ", приглася различен. Фен на командоса даже предлага да се направи подписка за неговото връщане, въпреки че би трябвало да знае, че предаването е снимано още през юни и това няма по какъв начин да се случи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР