Бившият кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани и третата му

...
Бившият кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани и третата му
Коментари Харесай

Палавият Рудолф Джулиани се развежда за трети път

Бившият кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани и третата му брачна половинка се развеждат след 15 години брак. 63-годишната Джудит и 73-годишният Рудолф се ожениха през 2003 година. Тази седмица Джудит е подала документи за бракоразвод във Върховния съд на Манхатън и по всичко проличава, се готви за тежка борба за делене на имуществото, оповестява „ Дейли Мейл ”.

„ С огромна горест удостоверявам, че Джудит и аз се развеждаме. Надяваме се да създадем това колкото е допустимо по-приятелски и се надявам, че хората ще уважат персоналното пространство на децата ни този път”, съобщи някогашният градоначалник в изявление. Той не посочи аргументите за раздялата, а сподели единствено, че и двете страни имат виновност.

Това е трети брак както за Руди, по този начин и за Джудит, която е здравна сестра. И двамата имат деца от предходните си бракове. Бившият кмет има наследник Андрю и щерка Керълайн от втората си жена Дона Хановър, за която бил женен от 1984 до 2002 година.

Първата му жена е Реджина Перуджи, за която се венчал през 1968 година. Бракът им бил анулиран през 1982, откакто двамата разкрили, че са втори братовчеди.

Джулиани се срещнал в Хановър през 1982 година, когато още бил женен за Реджина. Двамата сключили брак през 1984. По-късно – през 1999 се срещнал с Джудит Нейтън до момента в който още бил женен за Хановър. Когато аферата излязла на бял свят той се изнесъл от имението „ Грейси” и заживял с новата си обич. През 2001 година юрист на Джулиани разкри, че той рак на простатата го е направил импотентен.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР