Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров говори за предстоящия

...
Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров говори за предстоящия
Коментари Харесай

Стенли: Приемам този мач като бенефис

Бившият капитан на националния тим Стилиян Петров приказва за идния " Мач на вярата ", който ще се организира на 6 септември на Националния стадион " Васил Левски ". Бившата звезда на ЦСКА, Селтик и Астън Вила призна, че приема тази среща като бенефис.

" Да, одобрявам този мач за бенефис. Кариерата ми не приключи, както желаех. Давах всички тези ограничения, спомагателни труд, каквото давах за националния, това ми беше отнето. Болезнено е. Трябваше да се разделя с нещо, което обичам, само че ми се даде късмет да се боря за нещо по-важно - здравето и живота ми. Имена, които съм персонален другар с тях, те знаят какъв брой е значима тази идея за мен, знаят, че с тяхното идване ще оказват помощ за една идея и всички можем да сме обединени. Нямаше проблем с уреждането на стадиона, реакцията беше моментална, без проблеми. Това е стадион, на който съм претърпял доста - от първата повиквателна, стъпването с националната фланелка, гордостта на татко ми. Винаги ще имам почит към това място. Надявам се да е цялостен стадионът, откровено ще се веселя. Тези, които ще подкрепим, тези, които се разсънват с цялата си болежка, ще им дадем една поддръжка. Която ще им даде късмет да получат поддръжка. Това ще е последният ми мач, ще създадем запаметяващо се събитие и за хората, които ще приказват за това събитие дълги години ", сподели Стенли пред " Дарик ".

" Животът върви, със брачната половинка ми имаме общ бизнес, работя за Sky Sports, имам задължения към УЕФА, част съм от поддръжката на Димитър Бербатов. Два дни поред играх футбол и не мога да вървя. Димитър и Мартин Петров се поддържат доста добре също. Илия Груев доста ми оказа помощ в Монтана. Показа ми по какъв начин да си експерт, да се грижиш за тялото си. Всички се поддържат. Наско Сираков единствено в наказателното поле ще го слагаме. Ще има още имена, които ще бъдат оповестени в допълнение. Когато каниш настоящ футболист, би трябвало да има застрахователна лавица. Всеки един ще дойде. Медиите ще имат достъп до тези хора. Ще е много забавно. Хората, които са с тази болест, не са сами. Мачът ще даде вяра на всички, които минават по този път ", добави именитият халф.
 Стилиян Петров провежда благотворителен мач, куп футболни величия идват в България на 6 септември
Стилиян Петров провежда благотворителен мач, куп футболни величия идват в България на 6 септември

Вижте кои са те
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР