Бившият капитан на националния отбор по футбол Стилиян Петров дебютира

...
Бившият капитан на националния отбор по футбол Стилиян Петров дебютира
Коментари Харесай

Стилиян Петров дебютира във футзала с жълт картон

Бившият капитан на националния тим по футбол Стилиян Петров дебютира с жълт картон в шампионата на Англия по футзал.

Българинът игра за " Тийм Юнайтед Бирмингам " при загубата с 3:5 от " Логхороу Стюдентс " в първия кръг на шампионата.

" Един другар, с който ритаме в неделя, ни помоли да помогнем за промотиране на този спорт, тъй като от футболната асоциация им отрязали парите. Заради това се навих. В идващите мачове ще се включат и други сътрудници ", съобщи 41-годишният Стилиян Петров.

При 3:3 голмайсторът на тима на Стан - Зак Найт получи червен картон, а при футзала това значи, че тимът би трябвало да играе 5 минути с човек по-малко. След приключването на това време на терена може да влезе различен състезател. " Оказа се, че пет минути с човек по-малко си е напряко голямо време в тази игра. Беше малко необичайно да се включа, още не съм привикнал, макар че като деца непрекъснато играехме в зала, и е страшна атракция ", добави Стилиян Петров.

The path has always mostly been " Football → Futsal ", but this is very special.

The can count on the presence of a warrior like, playing for.

Great to see him back!

— Valerio Scalabrelli (@ScalabroFS)

" Много ще се веселя, в случай че успеем да притеглим повече хора на трибуните, което ще помогне извънредно на клубовете, които имат проблеми. Точно поради това взех решение да се върна на терена ", добави българинът.

Петров, който е част от екипа на претендента за президент на БФС Димитър Бербатов, приключи футболната си кариера през 2013 година като състезател на " Астън Вила ", защото бе диагностициран с левкемия. След като пребори подлата болест, опита да се върне в игра за бирмингамци, само че тогавашният управител на отбора Роберто Ди Матео отхвърли да му даде късмет.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР