Бившият капитан на националния отбор - , който се отказа

...
Бившият капитан на националния отбор - , който се отказа
Коментари Харесай

Попето с тежка критика към Лечков

Бившият капитан на националния тим -, който се отхвърли преди година, продължи с офанзивите към Йордан Лечков. Попето бе атакуван от члена на Изпълкома след загубата от Финландия. Първо нападателят на съветския употребява обществените мрежи, а след това приказва и пред Българска национална телевизия.

" Няма по какъв начин повече да понасям рецензии от него. Той не ми е никакъв на мен - нито началник, нито шеф или президент. Мисля, че хората, които схващат от футбол, и почитателите въобще не му обръщат внимание. Доста дребна тежест има в неговите думи и държание. И като цяло, не е от авторитетие в българския футбол ", съобщи Попето пред Българска национална телевизия.

" Появява се на мач навил зимната шапка нагоре, с спортните екипи на националния тим. Той имената на футболистите от нашия тим не ги знае. Както и тези от противниковите отбори. Този човек 15 години е отговорник за националния тим и безусловно нищо не е постигнал. Да си седи в Сливен, на " Сините камъни ", да си прави гимнастиката и утринните кросове и да не се занимава повече с мен ", безапелационен бе Попето. Лига на нациите 6 кръг, сряда 18 ноември  Ирландия 21:45предстои  България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР