Възползвайте се в следващите няколко дни, след това цените ще

...
Възползвайте се в следващите няколко дни, след това цените ще
Коментари Харесай

В Турция пощуряха! Комшу, не крий парите под дюшека, ела при нас за изгодна инвестиция

Възползвайте се в идващите няколко дни, по-късно цените ще са  други...

Внезапен спад на цените на златото в Турция накара хиляди хора да създадат инвестиция на прага на сватбения сезон. Пред бижутериите се образуват опашки от клиенти, само че от южната ни съседка приканват най-много българите за преференциалната покупка, оповестяват локални медии.  

Търговецът Рахми Джьомерт, който има златарско ателие в Одрин, споделя пред уеб страницата edirnehaber.org, че сривът няма да е за дълго, даже се чака покачване, освен това - внезапно.

„ Най-безопасната и най-изгодната инвестиция постоянно е златото. Трябва този спад на цените да се оцени Той е кратковременен. Тези, които имат заделени пари, несъмнено не би трябвало да се замислят и да влагат в злато. Златото ще бие връх след връх и ще бъде към 3500 лири в края на годината “, сподели той.

Засега обаче цената ще продължава да пада или ще се задържи на настоящето равнище, най-малко в идващите дни. Един грам злато сега се търгува за 2443,33 турски лири. Това прави  136,74 български лв.. 

Според Джьомерт внезапните спадове и възходи са поради геополитическата конюнктура по света. Очаква се до края на годината да има внезапно нарастване и цената на грам да доближи до 3 хиляди лири и нагоре.

Търговецът предизвестява купувачите да се доверят единствено на сигурни бижутери и да извърнат внимание на документите на златото.

„ Имаме купувачи локални хора, само че множеството са чужденци. Сред тях имаме и българи. Ние знаем, че комшиите обичат да влагат средствата си, а златото е най-хубавата инвестиция. То продължава да се усилва и да носи облага.

Печалбата им през тази година ще е повече отвсякога. Хората би трябвало да се възползват от опцията за закупуване още тази седмица “, безапелационен е търговецът. На неговото мнение са и останалите продавачи.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР