Бившият капитан на Левски - Роман Прохазка даде своето мнение

...
Бившият капитан на Левски - Роман Прохазка даде своето мнение
Коментари Харесай

Роман Прохазка: Очаквам с огромен интерес квалификацията между Чехия и България

Бившият капитан на Левски - Роман Прохазка даде своето мнение преди днешната европейска подготовка сред Чехия и България. Словакът е добре осведомен с качествата на двете селекции, защото след дългия му престой у нас, той заигра в един от най-силните чешки клубове Виктория (Пилзен).

" С неспокойствие чакам мача сред Чехия и България. Със сигурност ще го виждам по малкия екран. Там имам другари, с които играех в България. За мен ще бъде забавна среща ", разяснява Прохазка.

" В Левски играх с Георги Костадинов, който сега е в Тула, Русия. Познавам още Станислав Костов, който е най-хубавият български голмайстор. Също по този начин и 19-годишният Станислав Иванов, който е доста перспективен и бъдещето е пред него ", добави словашкият футболист в изявление за " Plzensky Denik ".

" Понякога си пиша с някогашни съотборници от Левски. Имам визия за протичащото се в клуба. Този тим остава вечно в сърцето ми. Аз съм почитател на Левски. Там играх пет години, само че за жалост не завоювах нищо. Връзката ми с клуба остава, както и с почитателите ", продължи полузащитникът.

Чешкото състезание е по-добро спрямо българското. Стадионите са по-хубави. Интересът на публиката тук е по-голям. В България някои тимове даже не разполагат със лични игрища ".
 Давид Яблонски: Чехия не е толкоз огромен любимец, уповавам се да стане театър
Давид Яблонски: Чехия не е толкоз огромен любимец, уповавам се да стане театър

" Със сигурност ше бъде забавно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР