Бившият кандидат за кмет на София Борислав Игнатов подаде оставка

...
Бившият кандидат за кмет на София Борислав Игнатов подаде оставка
Коментари Харесай

Скандал с оставката на Борислав Игнатов като председател на Камарата на архитектите


Бившият претендент за кмет на София Борислав Игнатов подаде оставка като ръководител на Камарата на архитектите в България и тя бе призната. Това се случи на 19-то общо заседание на браншовата асоциация.
Въпреки, че не получи избор на доверие от своите сътрудници, той продължи да води събранието.
„ След като арх. Игнатов не получи избор на доверие, продължава да стои на масата и да манипулира събранието. След като на този човек не му доближава достолепие да напусне аудиторията, дано да гласуваме още веднъж. Обиждате интелекта на хората в залата господин Игнатов, не ги приравнявайте с вашия “, сподели арх. Емил Жечев.
Гласуването не мина без скандал, откакто подадената оставка се оказа ръкописен документ, без дата, входящ номер и претекстове.


„ Искам да помоля да бъде конкретизирано дали е подадена оставка, по какъв метод е подадено предлагането за оставка. Защото в случай че това е „ оставка “ – до еди къде си, оставка от еди кой си. Нито дата, нито претекстове, нито уважаеми колеги… Съжалявам доста, само че няма да приема такова нещо за заявление. Този лист може да е подаден предходната година, може и по-миналата. Без входящ номер, безусловно неопределен документ, в случай че въобще е документ “, съобщи арх. Христина Петрова съобщи телевизия Европа.
Експерти разяснява, че сходна „ оставка “ на хвърчащ лист, евентуално подсказва, че Игнатов ще апелира решението в съда./ekonovini.bg/
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР