Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Пламен Марков пожела успех на

...
Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Пламен Марков пожела успех на
Коментари Харесай

Пламен Марков: Напрежението идва от феновете и влияе на българите в ЦСКА

Бившият изпълнителен шеф на ЦСКА Пламен Марков пожела триумф на " алените " на финала за Купата на България. Той разгласи, че не е сюрпризиран от раздора сред Стойчо Младенов и управлението.

" Не ме изненада, за какво да ме изненадва? ", показа Марков пред " Мач Телеграф ", само че не пожела да проучва в дълбочина тематиката. " Не съм участвал на диалога сред тях. Зависи от ъгъла, от който се огледа обстановката, само че не ме питайте кой е прав от двамата ", сподели той и сбито разяснява пролетния спад в играта на ЦСКА.

" Трябва да попитате треньора - той е индивидът, който готви отбора и взема решение. Пожелавам триумф на Алън Пардю, нека да успее да завоюва Купата на България. Опитен експерт е, следи тима към този момент две години. "

Въпреки неувереното показване на " армейците " и подемът на Левски, Пламен Марков дефинира като изцяло равни възможностите на безконечните противници във финала за националната купа.
 Алън Пардю на значима среща с шефовете през днешния ден
Алън Пардю на значима среща с шефовете през днешния ден

Всички в клуба чакат вести и публично удостоверение за бъдещето на Пардю

" Голямото ми предпочитание е ЦСКА да победи, естествено. Независимо от моментното положение на тимовете, в историята обратно се е потвърдило, че в тези дербита няма любимец, тъй че и двата тима са с равни шансове преди финала. Имало е случаи и по мое време, когато единият тим господства игрово, само че не печели. Шансовете са 50:50. Дано има правдивост на терена и да победи по-добрият, като в действителност желая това да е ЦСКА, защото моята футболна персона е построена на " Армията ". Това е моят тим - бил съм и състезател, и треньор, и началник ", сподели 64-годишният някогашен халф, който има 5 трофеи, 3 национални купи и общо 285 мача с " алената " фланелка.

" Не мисля, че ще има чак такова напрежение в отбора, тъй като то се основава от почитателите и въздейства главно на българите, а в главния състав общо взето са единствено двама. Времената към този момент са разнообразни. Все отново става дума за край и зарядът го има и у чужденците. Но напрежението няма да е определящо за крайния излаз. Планирам да посетя финала, да. Не съм се дистанцирал от клуба, нямам такива претекстове. Не постоянно сядам във ВИП-а, от време на време варирам на друго място. За последно бях на полуфинала със Славия. Нашият тим имаше шанс, изключително след първите тъкмо изпълнени дузпи. Но тук към този момент е въпрос и на душeвност. Тя беше решаваща. ЦСКА не се показа на мечтаното равнище, само че доближи финала ", приключи Марков.
 Бисмарк Чарлс и Федерико Варела също са навън за Лудогорец
Бисмарк Чарлс и Федерико Варела също са навън за Лудогорец

" Червените " с доста кадрови проблеми
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР