Бившият холандски национал Робин Ван Перси сподели, че в основата

...
Бившият холандски национал Робин Ван Перси сподели, че в основата
Коментари Харесай

Ван Перси разкри истината за трансфера от Арсенал в Юнайтед

Бившият холандски национал Робин Ван Перси показа, че в основата на решението му да премине в състава на Манчестър Юнайтед през 2013-та година е било неспособността на Арсенал да му предложи нов контракт в точния момент.

Сделката и до ден сегашен провокира много отрицателни усеща в сърцата на почитателите на "артилеристите ", изключително откакто Перси спомогна на "червените дяволи " да завоюват купата през същия сезон. Според самия стрелец обаче решението е било в огромна степен подбудено от това, че не е получил предложение за нов контракт на "Емиратс ".

"Обвинявам съм постоянно за този трансфер, само че ще се закълна в децата си, че в случай че някой потвърди, че Арсенал ми предложи контракт тогава, то аз ще му дам 1 милион паунда тук и в този момент ", стартира голаджията.

"Решението беше на Арсенал да не ми предложи нов контракт. След доста полемики стана ясно, че имаме разнообразни визии за клуба. Имах лист със седем точки по тази причина по какъв начин клубът да се върне на върха, само че Иван Газидис не беше склонен с нито една от тях. Това си е негово право, несъмнено ".

"Арсенал не ми предложи контракт и не се съгласиха с моите оферти за клуба, които бяха доста откровени и ориентирани единствено към положителното на тима. Това е животът и аз съм удовлетворен от развоя на нещата - отидох в Манчестър Юнайтед, завоювах купата, тъй че няма от какво да се окайвам ", приключи Ван Перси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР