Бившият голмайстор на ЦСКА - Фернандо Каранга, е застрашен от

...
Бившият голмайстор на ЦСКА - Фернандо Каранга, е застрашен от
Коментари Харесай

Каранга опитал да удави гаджето си

Бившият голмайстор на ЦСКА - Фернандо Каранга, е заплашен от все по-големи проблеми, откакто в неделя беше задържан в родината си Бразилия поради домашно принуждение. Тогава стана ясно, че приятелката му, 29-годишна жена от Беларус, е открита в безпомощно положение в квартал " Боа Виажем " в Ресифе.

В последните дни в Бразилия разкриха още детайлности за случилото се, написа " Тема Спорт ", базирайки се на медиите в страната на кафето. Те настояват, че откакто сътрудниците били в нощно заведение, Каранга се качил в колата си и почнал да кара извънредно бързо, макар че е използвал алкохол. Половинката му е поискала да спре и той я е избутал от автомобила.

След като ходила три километра, тя стигнала до дома им, където обаче двамата влезнали във физическа разпра. В последна сметка попаднали в басейна в двора, а футболистът опитал да удави дамата. Когато тя се измъкнала, пробвала да го удари с бутилка вино, само че нарязала ръката си, а по-късно бразилецът я изгонил на улицата. Той продължава да е в ареста.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР