Бившият главен секретар на МВР Ивайло Иванов, който бе освободен

...
Бившият главен секретар на МВР Ивайло Иванов, който бе освободен
Коментари Харесай

Бившият главен секретар на МВР: Знам много неща за много хора, но трябват и доказателства

Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов, който бе освободен поради полицейското принуждение по време на миналогодишните антиправителствени митинги, разгласи, че не се е крил от никого и не е излизал в болнични или отпуска. Той даде да се разбере, че е афектиран от метода, по който си потегля от Министерство на вътрешните работи.

" След 22 години в петък след работно време малко допълнително ми пристигна ", изясни той.

Иванов даде изказване откакто в сряда сутринта, че имало информация за следен избор на доста места в страната и за несправяне със дилемите от разнообразни ръководители. Той загатна и канал за влизане на мигранти у нас и разгласи, че промените ще продължат. В отговор за следения избор и противозаконното секване на границата Иванов съобщи, че министърът явно има някаква информация.

" Аз доста оперативна информация имам, но ние работим с доказатеслтва. Аз за доста хора знам доста неща, само че по никакъв метод нямам право, законът не ми го разрешава, да отвръщам ", съобщи той.

" Как да се реализира този чадър. Много се надценява функционалността на Министерство на вътрешните работи в изборите ", бе коментарът във връзка подозренията за изборни измами.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР