Бившият главен прокурор Иван Гешев е бил част от празничното

...
Бившият главен прокурор Иван Гешев е бил част от празничното
Коментари Харесай

Гешев се сля с тълпата, за да гледа откриването на пилона в Рожен

Бившият основен прокурор Иван Гешев е бил част от " празничното " събитие за издигането на 111-метровото знаме на така наречен стълб " Рожен ". Това се вижда от фотография, публикувана в обществените мрежи.

Гешев обаче мъчно може да бъде видян измежду тълпата от присъстващи на Роженските поляни, защото е заменил обичайните си формален костюм и вратовръзка с елементарна синя тениска в опит да се слее с тълпата.

В профила си във Фейсбук някогашният държавен обвинител показа и обява от издигането на знамето, като дефинира начинанието като " благополучие и наслада на всички родолюбци "

" Нека националният ни байрак послужи за обединяване в името на Отечеството и в никакъв случай да не се употребява за следващото безсмислено разцепление. Да си спомним, че сме били и отново можем да бъдем велика нация. Съединението прави силата не е просто лозунг - това е заръка, завещана ни от нашите предшественици ", написа той.

Освен Гешев на откриването на противоречивия стълб " Рожен " участваха и други политически лица - само че единствено от президентството. Президентът Румен Радев държа тирада, в която разгласи недоволството от изливането на бетон в родопските поляни за " нихилизъм и безродие ". Сред формалните посетители бяха още кметът на Смолян, както и някогашни служебни министри, секретари и съветници на президента като Явор Гечев, Александър Пулев, Пламен Узунов и други.

ПАТРИОТ
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР