Бившият германски национал Томас Хицълшпергер смята, че бойкотът на Световното

...
Бившият германски национал Томас Хицълшпергер смята, че бойкотът на Световното
Коментари Харесай

Бивш германски национал: Бойкот на Световното няма да има никакъв ефект

Бившият немски национал Томас Хицълшпергер счита, че протестът на Световното състезание в Катар няма смисъл на този стадий, защото шампионатът ще стартира на 20 ноември.

Стадионите са подготвени, всичко е квалифицирано и нещастията, като да вземем за пример смъртните случаи по отношение на построяването на стадионите, към този момент не могат да бъдат поправени, споделя 40-годишният някогашен полузащитник в изявление за новинарския портал t-online от през днешния ден.

" Но ние би трябвало да продължим да се занимаваме с нередностите, тъй като единствено същински свободният човек не се опасява да показва проблемите, нали? И също по този начин би трябвало да подчертаем, че методът, по който се основава това Световно състезание, просто не работи. Бойкотът към този момент не е градивно решение, съобщи още някогашният изпълнителен шеф на Щутгарт. Ако всички участници на Мондиала биха приели протеста като решение, тогава добре. Но в случай че единствено няколко тимове или съдии, или други фактори, биха протестирали по този метод, то това не носи никакъв резултат ".

След края на спортната си кариера Хицълшпергер се разкри като педераст и зае позиция в Германския футболен съюз (ГФС) като дипломат на многообразието. До март тази година той беше изпълнителен шеф на някогашния си клуб Щутгарт.

По мотив, че хомосексуалността е противозаконна в Катар, той сподели: " Това е дребният проблем. Когато приказваме за хомосексуални права, като да вземем за пример обстоятелството, че двама мъже нямат право да демонстрират обвързаност един към различен на обществено място, би трябвало също да помним, че мъжът и на дамите също не им е разрешено да вършат това. Така че рестриктивните мерки са идентични напрактика ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР