Бившият германски национал Лотар Матеус, който в момента работи като

...
Бившият германски национал Лотар Матеус, който в момента работи като
Коментари Харесай

Лотар Матеус спука от критики Борусия

Бившият немски национал Лотар Матеус, който сега работи като ефирен коментатор, насочи съществени рецензии към Борусия (Дортмунд) след загубата с 2:3 като хазаин на Вердер (Бремен) в третия кръг на Бундеслигата. Борусия водеше с 2:0 до 89-ата минута, само че позволи поврат на стадион " Сигнал Идуна Парк ".

" В Дортмунд има доста водачи на терена, когато нещата вървят добре. Когато има проблеми, всички се крият. Бих желал да видя повече като Шлотербек в този тим ", съобщи 61-годишният Матеус в блога си, хвалейки само новото попълнение в отбраната на Борусия Нико Шлотербек.
 Вердер победи Борусия (Дортмунд) с 3:2
Вердер и Илия Груев реализираха спиращ дъха поврат против Борусия (Дортмунд) с три гола в края

Българинът влезе в игра за Вердер в 81-а минута и даде своя принос за обрата

" Ако имаш толкоз предан и кадърен треньор, имаш 6 точки от първите два мача и водиш с 2:0 против тим, който идва от втора дивизия вкъщи пред 80 хиляди ентусиасти в 89-ата минута, в никакъв случай не би трябвало да допускаш три гола по този метод ", продължава Лотар Матеус, който е някогашен народен селекционер на България.

" Мислех, че най-сетне те желаят да прибавят още някой трофей във витрината си в края на сезона. Когато Вердер вкара, трябваше сложат задоволително хора в отбрана, които просто да спасят успеха. Лидерите изпъкват в сходни обстановки. Но за следващ път нямаше подобен. Може това да е било просто падение, тъй като другояче шампионата ще е решено още по-бързо от предходните години ", разяснява още Матеус.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР