Бившият футболист на Славия и Ботев Даниел Златков се е

...
Бившият футболист на Славия и Ботев Даниел Златков се е
Коментари Харесай

Проговори братът на Оливер, пребит от Даниел Златков

Бившият футболист на Славия и Ботев Даниел Златков се е замесил в огромен скандал. Участникът във " ВИП Брадър " е взел участие в сборичкване, в което е потърпевш 21-годишния Оливер Златков. Това откри полицейската инспекция по случая, станал в региона на Младежкия дом в Благоевград в събота против неделя, прибавя изданието.

Прокуратурата стартира инспекция на случая и е открито присъединяване в багра на футболиста - ММА боецът Даниел Златков.
Пред камерата на Нова телевизия за случая приказваха братът на Оливер, охранител на дискотеката, пред която е станал спора, и шефът на заведението.

Инцидентът е станал пред дискотеката. Това разкри неговият брат. „ Малко по-добре се усеща. Последните два дни му се виеше свят, повръщаше. Беше насинен. Чакаме лекарите да потвърдят, дали има хематом. Но има следи от побоя “, сподели братът на Оливер.

„ Те излязоха на открито. След 10-15 минути излязох да ги ревизира. Видях след от кръв на стълбището. Попитах инцидентен минувач какво се е случило, а той сподели, че е имало пердах. Помолих шефа на дискотеката да ме освободи и тидох незабавно в незабавния център. Там открих Оливер в тежко положение. Припадаше през пет минути “, описа охранителят.

Управителят на клуба. „ На камерите се вижда по какъв начин Оливер е извън, след това излиза Златков. Разменят си реплики и най-странното е, че се здрависаха. На камерите се вижда, че с усмихват, след което следва удар на Златков. Оливер се пробва да се отбрани, само че не съумява. Следват доста тежки удари от страна на Златков “, описа шефът на нощното заведение.

Той разкри още, че Оливер се е готвил да става чиновник на дискотеката.

Първоначално Златков се е съгласил да взе участие в предаването, само че по-късно със СМС се е отказал от присъединяване.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР