Бившият футболист на Селтик Крис Сътън изрази мнението си за

...
Бившият футболист на Селтик Крис Сътън изрази мнението си за
Коментари Харесай

Бивша звезда на Селтик: Шон Дайш е точният човек за клуба

Бившият футболист на Селтик Крис Сътън изрази мнението си за бъдещето на „ детелините “. Нападателят от не чак толкоз далечното минало счита, че шотландският гранд няма никакво време за губене и би трябвало колкото се може по-скоро да се откри нов ментор.

Сътън също по този начин не скри голямото си отчаяние от кошмарния сезон, който отборът изживява и прикани за незабавни промени.

„ Нека гледаме действително на нещата и бъдем откровени. Това е един от най-слабите сезони за Селтик в тяхната история, аз съм играл за този клуб и е обикновено да ме боли. Истината е, че там се объркаха доста неща, може би те смятаха, че още веднъж прекомерно елементарно ще станат първенци, само че нищо не се получи. Отпадането от Шампионската лига бе цялостен провал и тази акция просто би трябвало да се не помни. Рейнджърс демонстрираха, че са по-добри и даже вижте какво вършат в Европа, равният резултат против Славия Прага нощес им дава известно преимущество и те умерено могат да доближат до 1/4-финалите на Лига Европа. Селтик желае сходни триумфи и желае славни европейски вечери, само че едно е да мечтаеш за сходни неща, а напълно друго е да го постигнеш. Дано шефовете се осъзнаят, тъй като случилото се не трябва повече да се повтаря. На пазара има толкоз качествени мениджъри и аз незабавно ще назова едно име. Мисля, че Шон Дайш е точният човек за отбора. Той сподели с времето, че е един от доста положителните експерти в Англия и заслужава да работи в по-голям клуб. Аз не искам да наскърбявам Бърнли по никакъв метод, само че въпреки всичко Селтик е име, което ти дава много благоприятни условия. Нека управлението опита да поговори с Дайш. Считам, че той ще бъде заинтересован от едно сходно предложение. Разбира се, това са единствено мои препоръки и хрумвания, по този начин виждам нещата, а времето най-добре ще ни покаже по какъв начин ще се развие обстановката “, приключи Сътън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР