Бившият футболист на Реал Мадрид Предраг Миятович смята, че напускането

...
Бившият футболист на Реал Мадрид Предраг Миятович смята, че напускането
Коментари Харесай

Между Кристиано и Перес е имало сериозни проблеми, убеден е легенда на Реал

Бившият футболист на Реал Мадрид Предраг Миятович счита, че напускането на Кристиано Роналдо е вследствие на дълго траял спор с президента Флорентино Перес. Голаджията укрепи Ювентус това лято против 112 млн. евро, поставяйки завършек на 9-годишен престой на “Бернабеу”.

“Не имам вяра, че решението за този трансфер е взето на мига - разяснява Миятович пред A Bola. - По-скоро това е краят на дълъг развой. И най-вероятно повода е в някак си странните взаимоотношения сред Роналдо и Перес. Не знам какво тъкмо се е случило, само че видяно в профил няма никакви подозрения, че сред тях е имало съществени проблеми и двамата не са се разбирали.”

Някогашният национал на Югославия влезе в историята на Реал Мадрид с победния си гол против Ювентус във финала на Шампионската лига през 1998 година, донасяйки трофея на “лос бланкос” след 32-годишни очакване.
Inspired by your passion for the game. Thank you China for another incredible experience! Always believe.#NikeFootball #CR7 #CR7Tour pic.twitter.com/xEr8KyUNAV
— Cristiano Ronaldo (@Cristiano) July 20, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР