Бившият футболист на ПСЖ Жером Ротен скъса от критики Лионел

...
Бившият футболист на ПСЖ Жером Ротен скъса от критики Лионел
Коментари Харесай

Бивш футболист на ПСЖ скъса от критики Меси

Бившият футболист на ПСЖ Жером Ротен скъса от рецензии Лионел Меси за представянето му по време на първия осминафинален мач в Шампионската лига против Реал Мадрид. „ Принцовете” завоюваха с 1:0 с гол в добавеното време на Килиан Мбапе, а през втората част Ла Пулга изпусна дузпа.

„ За мен привличането му е неточност. По отношение на маркетинга е прелестно, че взехме Меси. Фланелките му се продават и хората идват, с цел да гледат Меси. Трябва да признаем, че спортно не носи нищо на ПСЖ. Това беше огромен мач, със страхотни играчи, само че при него имаше механически неточности, изгубени топки. Да изпусне дузпа може да се случи на всеки. Преди всичко е държанието. Усещаме, че не е удовлетворен. Когато взима избрани решения, не го прави по най-хубавия начин”, сподели Ротен.

„ Всички играчи търсят Меси и това забавя играта. Той сякаш е №9, само че на процедура беше №10. Футболистите желаят да играят с него и да го накарат да блесне. До по кое време?”, продължи Ротен, представен от „ RMC Sport”.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР