Бившият футболист на Манчестър Юнайтед - Гари Невил коментира слабото

...
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед - Гари Невил коментира слабото
Коментари Харесай

Бивш играч на Юнайтед: Клоп не трябва да бъде критикуван за слабите мачове на Ливърпул

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед - Гари Невил разяснява слабото показване на Ливърпул все още. Мърсисайдци претърпяха три провали в последните си шест мача.

" Как може Ливърпул да получи играчи, по-добри от това, което имаше? Тяхното атакуващо трио беше едно от най-хубавите, които съм виждал. Най-добрите трима нападатели през последните 10 години - забравете Сити - бяха Мане, Салах и Фирмино. Те бяха най-хубавите във Висшата лига, откогато Юнайтед имаше Рууни, Роналдо и Тевес, бяха невероятни.

Тримата нападатели на Ливърпул сложиха стандарта през последните 10 години, както и четворката в отбрана с ван Дайк, Робъртсън, Александър-Арнолд и Алисон, и ще бъде мъчно да се намерят по-добри играчи на тези позиции.

Може да са остарели малко дружно, само че това не е рецензия към Юрген Клоп. Той нямаше 100 милиона паунда, които евентуално щеше да са му нужни, с цел да смени играчите. Да, той докара Дарвин Нунес, само че може би прекомерно късно във връзка с запазването на това, което беше.

Юрген Клоп свърши невероятна работа в Ливърпул. Не бих го подлагал на критика и няма да мятам камъни по него тази година. Когато тимът и треньорът са сполучливи четири-пет години, аз съм склонен да им дам отмора за сезона.

Те завоюваха задоволително заеми, с цел да кажа: " Вярвам ви като управител, имам вяра ви като група играчи, мисля, че ще се върнете и ще се справите още веднъж ", сподели Невил.
 Ливъпрул желае да притегли ас на Челси
Ливъпрул желае да притегли ас на Челси

Юрген Клоп е поискал трансфер на Н`Голо Канте
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР