Бившият футболист на Левски - Валери Божинов, похвали високата посещаемост

...
Бившият футболист на Левски - Валери Божинов, похвали високата посещаемост
Коментари Харесай

Валери Божинов: Поздравявам публиката на ЦСКА и на Левски

Бившият футболист на Левски - Валери Божинов, похвали високата посещаемост на откриващите срещи от пролетния дял на efbet Лига. В обява в профила си в Instagram той показа насладата си съответно за препълнените трибуни на стадион “Ивайло ” във Велико Търново, където Левски одобри Черно море и на стадион “Берое ” в Стара Загора, където ЦСКА - София гостува на локалния Берое.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Valeri Bojinov (@valeribojinov86)

Ето и какво тъкмо написа Божинов:

Много съм удовлетворен, по този начин би трябвало, ЦСКА и Левски би трябвало да имат поддръжката от публиката и почитателите си, както през днешния ден в Стара Загора и през вчерашния ден във Велико Търново. Лично аз мога единствено да ви адмирирам, и ЦСКА, и Левски. Говоря от фенска позиция, поздравления за което и на двете агитки, и на почитателите, и на публиката.
Знам какво е да играеш пред цялостни трибуни, публиката да пее, да вика и да скандира. Това е страст, това е пристрастеност, това е възприятие, което не може да се опише, то се усеща. Точната дума е адреналин, аз съм го усетил върху кожата си и знам какво е!
Дай боже страната ни да помогне за построяването на нови бази и игрища, тъй като това ще накара още повече хора да ги посещават. Живеем в 21 век, всички се развиват, единствено ние не!
Всички знаем, че почитателите не играят, само че въздействат доста от психическа позиция - за настройката и мотивацията. Всичко това е историята на тези два огромни клуба. Публиката, хората, любовта, пристрастеността, страстта, възприятията, адреналинът. Аз персонално приветствам публиката на ЦСКА и на Левски! Поздравления и реверанс пред синята и алената общественост,браво и възторженостти за което! Само напред и единствено нагоре!

Бившият футболист на Левски беше специфична част от групата, която отпътува със Sportal.bg в Дубай, където изгледа и отрази мачовете на “сините ” по време на подготовката им за пролетния полусезон. В едно от специфичните изявленията, които Божинов взе за Sportal.bg с вратаря Николай Михайлов, той самичък посочи, че играчите на обичания му отбор са длъжници на публиката поради неприятното показване на клуба през есенния дял на шампионата.
 Ники Михайлов: Виждаш даден клуб играе с различен и темпото е баба бута количка, и идващия уикенд против Левски гледаш същите момчета хвърчат Ники Михайлов: Виждаш даден клуб играе с различен и темпото е баба бута количка, и идващия уикенд против Левски гледаш същите момчета хвърчат
Въпреки че в срещата си от първия кръг след подновяването на efbet Лига, Левски още веднъж загуби, Божинов не скри възхищението си пред публиката, която изпълни стадион “Ивайло ” и искрено има вяра, че това е методът, по който ще се вдъхне нужния адреналин на играчите.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР