Бившият футболист на Левски Валери Божинов даде интрвю пред Блиц,

...
Бившият футболист на Левски Валери Божинов даде интрвю пред Блиц,
Коментари Харесай

Култов Валери Божинов! Какво призова левскарите

Бившият футболист на Левски Валери Божинов даде интрвю пред " Блиц ", в което показа разочарованието си от серията от мачове без победа на Левски.

" Не чаках да паднем от Славия. Надиграхме ги, само че в последна сметка те завоюваха. Футболът се играе на голове. Липсва Билал Бари. Не, че няма кой да вкарва, просто нещата не се получават. Ако Попето беше вкарал дузпата, всичко приключваше добре за Левски, щяхме да бием. Малшанс просто.
-->
Говоря като почитател. Аз съм също като последователите - проследявам представянето на тима, мощно обичам Левски, боли ме, жално ми е. Но в действителност единствено господин Стоилов може да каже проблемите и действителността в клуба. Цяла Синя България би трябвало да се обърнем към него. Седем следващи мача без победа... това е доста неприятна серия.

Единствeното лекарство да излезем от тази рецесия е с доста работа. Изпитал съм го през годините. Само работейки може да се реализират триумфи, и то с доста работа. Трябва също по този начин религия, убеденост, да мечтаеш и мощно да го искаш. Повече работа и по-малко говорене.

Наистина господин Стоилов би трябвало да излезе и да каже какво има. Той е всичко в Левски сега. Аз с изключение на да поддържам тима, футболистите и почитателите, друго не мога да направя.

Чух се с много момчета след мача. Нека си създадат равносметка на това, което вършат през седмицата, и това, което е по време на мач. При мен като не вървяха нещата, е имало случаи, когато стоя пред огледалото и самичък си приказвам и проучвам. Даже съм си удрял плесници, с цел да изкарам тигъра в очите ми. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР