Бившият футболист на Левски - Петър Курдов, се изказа остро,

...
Бившият футболист на Левски - Петър Курдов, се изказа остро,
Коментари Харесай

Наближава времето, когато ще изгонят Мъри и Наско с камъни от Герена

Бившият футболист на Левски - Петър Курдов, се изрече остро, в типичния си жанр, за представянето на отбора против Черно море и думите на Станимир Стоилов преди и след дуела. Големият нападател от близкото минало показа мнението си за отхвърли за продажба на съществени футболисти и вижда ли " сините " с квота за евротурнирите в края на сезона. Ето какво сподели той пред сътрудниците от " Тема Спорт ":
 Футболен Господ има, а Левски играе противен футбол
Футболен Господ има, а Левски играе противен футбол

Всички мантри за орбити и вселени отиват мигновено в коша

Г-н Курдов, Левски загуби първия си мач напролет от Черно море. Какво ви направи усещане в дуела?

- Нещата доста пъти съм ги казвал и най-после излизам изверг. В мое предходно изявление споделих, че когато печелехме оценките в България, тогава имаше далновидни ръководители, лека им пръст. Ходехме на лагери в Долна Баня, Кърджали и Русия. На същите климатични условия. Не е загадка кой заплати лагера на Левски в Дубай. Може доста да се приказва и за футболистите, които са в титулярния състав, само че кой съм аз да давам оценка.

Къде позволи неточности Левски против Черно море? Можеше ли да е по-агресивен в офанзива или, както споменахте, не бе определен вярно титулярният състав?

- Играчите не знаят ли защо излизат на терена? Според мен мачът трябваше да се играе в Дубай. Всеобщо мнение е, че единствено това, че бяха на лагер там, сините трябваше да победят с 3:0. На всичкото от горната страна смениха часа на срещата поради бащата на верния футбол Станимир Стоилов. Вместо в 17:30, както играят всички тимове в България, му го направиха в 12:30 часа. Сега имало хора, които злобеели. Нормални ли са? Нападнаха Гонзо и го навряха да не споделям къде. Хубаво сподели, че в националния тим би трябвало да играят българи. Докога ще си затваряме очите и ще му поносим капризите на този треньор? Алармирам от дълго време, че нещата не са добре на " Герена ". Защо желаят да ни вменяват тяхната истина със Сираков? Ако беше някой различен български ментор, до момента да му бяха " отрязали главата ". Играта няма да я разясня. Хората видяха защо става въпрос.
 Още проблеми за закъсалия Левски
Още проблеми за закъсалия Левски

Цунами пропуща дуела с Пирин

Това бе и девети следващ мач без победа за Левски...

- Чета и чувам мненията на елементарните почитатели, които обичат Левски. Кому бе нужно да се върви на подготовка в Дубай?! Смятате ли, че тези футболисти, които в този момент са в тима, заслужават заплатите, които взимат? Задълженията на клуба с всеки минал ден нарастват и се вършат неща, все едно ги няма тези проблеми.

Трябва ли цялата виновност за загубата да падне върху Николай Михайлов?

- Абсолютно не, само че и различен път са ставали проблематични неща пред вратата на Левски. Човешко е, бърка се. Николай също е елементарен човек. Не може цялата виновност да се хвърли върху него. Нали по тази причина има треньори. Миналата година се говореше, че младите ще пазят, а Ники го хвърлиха в нафталина. Сега друга ария. Защо желаят да си измиват ръцете с него? После можеше да се основат благоприятни условия за изравнително попадение, а и поврат, само че - нищо.

Правилно ли бяха отказани продажбите на някои от главните футболистите?

- Сега всичко в клуба е под зоркото наблюдаване на огромен брой хора и няма по какъв начин да се приберат комисионни. Така най-малко чух, нищо не настоявам, с цел да не бъда упрекван отново.

Смятате ли, че Левски може да стигне до място в евротурнирите, откакто тимът е отвън шестицата?

- Под шеговита форма споделих, че Къци, който се грижи за стадиона, може да смени Станимир Стоилов, тъй като и с него Левски ще е на шесто-седмо място. Не виждам кой знае каква смяна в тима, както и в обособените линии. Едно и също. Поне, когато си направил тези неща, наведи главата и не търси оправдания. Имало хора, които мразели Стоилов. Кой ще го прави, в случай че побеждаваш? За какво? Той ли е най-големият красавец? Видяхте го Илиан Илиев. Скромно, призна, че са го надиграли, само че не се оплаква, работи вярно. Да го чухте да желае смяна тутакси или да не се играе на този замръзнал терен? Не, нямаше такова нещо. Но на " Герена " в този момент са богоизбраните. Наближава времето, когато двамата (б.а. - Станимир Стоилов и Наско Сираков) ще ги изгонят с камъни. Заблудата не може да продължи дълго.
 Два дни след загубата от Черно море: Левски с публично изказване по адрес на Стоилов
Два дни след загубата от Черно море: Левски с публично изказване по адрес на Стоилов

Мъри чества рожден ден
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР