Бившият футболист на Левски и настоящ играещ помощник-треньор на Септември

...
Бившият футболист на Левски и настоящ играещ помощник-треньор на Септември
Коментари Харесай

Божинов ще изиграе последния си мач срещу любимия Левски

Бившият футболист на Левски и сегашен играещ помощник-треньор на Септември - Валери Божинов може да постави завършек на кариерата си като активенсъстезател точно в дуел против клуба на сърцето си. 36-годишният нападател се готви да стори това на 16 октомври, когато Септември приема водения от Станимир Стоилов отбор на Националния стадион „ Васил Левски “.

През този сезон Божинов не е взел присъединяване в нито един дуел на новаците в efbet Лига, тъй като не е картотекиран, а се води админ. Той работи дружно със старши треньора Славко Матич и влиза в ролята на негов асистент. Все отново, Божинов тренира с тима, само че евентуално единствената му демонстрация на терена през този сезон ще е точно против Левски, когато ще получи картотека. Очаква се тази вест да бъде оповестена публично скоро и той да приключи кариерата против „ сините “.

През лятото някогашният футболист на Ювентус, Манчестър Сити, Фиорентина, Спортинг Лисабон, Парма и Партизан взе присъединяване в контролата против Левски на „ Герена “, която приключи при тъждество 1:1. Той напусна клуба след идването на Станимир Стоилов, само че в никакъв случай не е криел благосклонностите си към треньора.

Не е загадка и благосклонността сред Божинов и почитателите на „ сините “, като последователите ще го изпратят уместно в последния му мач.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР