Бившият футболист на Левски и Лудогорец Мирослав Иванов - Деко,

...
Бившият футболист на Левски и Лудогорец Мирослав Иванов - Деко,
Коментари Харесай

Деко: Вижда се почеркът на Николай Костов в Левски

Бившият футболист на Левски и Лудогорец Мирослав Иванов - Деко, показа пред " Мач Телеграф " упованията си за идната среща сред двата тима. Той изрази мнение, че " сините " са вдигнали равнището си, докато  " зелените " ще станат първенци и през този сезон.

Ето какво сподели той:

" Дано стане прекрасен дуел. Срещата е доста значима и за двата тима. Ще бъде забавно и това е обикновено. Лудогорец е водач, а Левски се показва на едно положително равнище.

" Сините " играят един порядъчен футбол, само че всички знаем какво би трябвало да е равнището на отбора. Това се приказва от години. На мнение съм, че тимът стои добре на терена. Според мен и през този сезон Лудогорец ще успее да вдигне купата. Интригата беше до паузата през зимата и по-късно нещата се повтарят. Нещата получават последователно нормалният тип. Това се случва от години. Вече може да кажем, че се вижда почерка на Николай Костов. "

Отборът и през този сезон беше на приливи и отливи. В края на есента имаха много неприятни резултати. Сега се усъвършенстваха. Като цяло търсят играта с топката и гледат да преобладават. Това е обикновено за Левски, само че равнището мисля, че би трябвало да е малко по-високо. И двата отбора би трябвало да бъдат деликатни в идната среща с всеки един подробност. Левски би трябвало да се постараят да преобладават, с цел да вземат трите точки ".
 Мирослав Иванов-Деко ще рита за Ювентус от Малчика
Мирослав Иванов-Деко ще рита за Ювентус от Малчика

Бившият ас на Лудогорец и Левски ще демонстрира умения при аматьорите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР