Бившият футболист на Левски Емил Кременлиев смята, че в клуба

...
Бившият футболист на Левски Емил Кременлиев смята, че в клуба
Коментари Харесай

Кременлиев: В Левски се работи непрофесионално и идват чужденци от кол и въже

Бившият футболист на Левски Емил Кременлиев счита, че в клуба отдавна насам се работи непрофесионално и на парче. Настоящият състезателен шеф на Арда е на мнение, че на “Герена”, а и на доста други места в родния футбол идват непознати играчи без потвърдени качества.

“На Левски не им доближават доста неща от едно време. Те се лутат от доста години. Два пъти на сезон вършат по сума ти прехвърляния основно на чужденци. Аз ги разбирам - няма български играчи и единственият метод е да потърсят нещо от чужбина. Там обаче е огромната каша. Идват чужденци от прът и въже, които не са потвърдени. Явно някой ги гледа в студентски тимове във Франция или Бразилия. Там играчът изпъква, само че като пристигна тук на друго равнище, очевидно излиза наяве, че не става. Този метод на работа е изцяло непрофесионален и на парче. Не знам за какво продължава по този начин изключително в Левски. В Лудогорец се взимат по-скъпи футболисти с по-големи качества”, сподели Кременлиев.

“Не отива методът на игра на името на Левски. Преди като излезеше на наш терен съперникът към този момент губеше с един-два гола. Сега всеки идва на “Герена и знае, че сигурно може да вземе 0:0, а в случай че има шанс и да бие или в случай че няма, може да загуби с дузпа или с най-малък резултат. За разгорми като едно време към този момент е парадокс да става въпрос. Това се случи полека-лека през години. След тима, който влезе в групите, Левски проработи на инерция, на мускули без да се влагат старания и година след година това е дереджето сега. В последните години не съм виждал в нито един миг Левски по този начин, както би трябвало да бъде”, съобщи още Кременлиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР