Бившият футболист на Ивайло Киров коментира случващото се на стадион

...
Бившият футболист на Ивайло Киров коментира случващото се на стадион
Коментари Харесай

Легенда на ЦСКА посочи какви грешки е допуснал Гриша Ганчев в клуба

Бившият футболист на Ивайло Киров разяснява протичащото се на стадион " Българска войска ". Според него притежателят на " армейците " Гриша Ганчев е сбъркал с назначението на треньори като Несто ел Маестро и Милош Крушчич.
" Това сега не е ЦСКА, който желая да виждам. Трябва да завършваме противника до 20-ата минута. Но това не е мотив да не се върви на стадиона. Феновете не би трябвало да се разделят. Трябва да си поддържаме тима. Да сме зад него. Вместо хората да се нервират и да пишат в обществените мрежи, дано отидат на стадиона. Да вдигнат футболистите. За страдание и " Армията " към този момент не наподобява на нищо. Панчарево също се бе трансформирал в един шубрак и в случай че не беше Гриша Ганчев, в този момент и база нямаше да имаме ", съобщи Киров пред " Тема Спорт ".
" Грешката на Гриша Ганчев бе с треньорите. Много опити, доста опити. Разбирам го. Той най-вече желае да види тима на върха, само че не трябваше да ги води такива като Ел Маестро и Крушчич. Люпко е приключил за футбола.
Уважавам доста Стойчо Младенов и въпреки в този момент да не ми харесва играта, знам, че през зимата ще укрепи тима. И през пролетта ще сме по-добре. Любо е перфекционист и експерт, само че нещо се обърка при него. Тези травми и неприятната физическа форма повлияха. Лошото е, че с изключение на тях двамата, не остана кой различен да води тима. Освен да търсим някой от по-младите – Христо Янев или Томаш. Треньорът на ЦСКА би трябвало да е обвързван с клуба. Да знае какво значи това име ", сподели още някогашният полузащитник на " алените ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР