Бившият футболист на и , който след края на кариерата

...
Бившият футболист на и , който след края на кариерата
Коментари Харесай

Генчев: Лудогорец няма да позволи да бъде надигран

Бившият футболист на и, който след края на кариерата си беше и треньор на " орлите ", Станислав Генчев показа упованията си пред " Мач Телеграф " за идната среща сред разградчани и " сините ". Той съобщи, че възпитаниците на Анте Шимунджа не трябва да бъдат подценявани и препълненият стадион " Георги Аспарухов " няма да им повлияе.

" В първия дуел мога да кажа, че Левски надигра Лудогорец и справедливо победи в Разград с 3:2. Поне за мен беше изненадващо, само че те демонстрират в действителност сериозен прогрес и вървят в вярната посока. В срещата на " Герена " си мисля, че " орлите " няма да разрешат да бъдат надиграни в два следващи мача против един съперник. Трите гола, които момчетата на Станимир Стоилов осъществиха в първия мач, сигурно ще окажат тежест, а и публиката е зад тима. Левски има всички предпоставки да се класира, само че Лудогорец не трябва да бъде подценяван ", стартира Генчев.
 Анте Шимунджа: Левски сподели повече предпочитание в първия мач и справедливо ни победи Анте Шимунджа: Левски сподели повече предпочитание в първия мач и справедливо ни победи
" Шампионите би трябвало да внимават да не позволен гол. Сигурен съм, че ще съумеят да вкарат, само че би трябвало да внимават в отбрана. В Левски също за това би трябвало да бъдат деликатни. Тях резултат 0:0 или минимални загуба с 0:1 и 1:2 им прави работа. Ако Лудогорец поведе в резултата, това ще вкара напрежение в редиците на " сините ". Мисля, че в този мач няма да забележим толкоз доста голови положения, колкото в първата. Напрежението в този дуел ще е доста по-голямо. Не бих споделил, че има любимец, изключително на " Георги Аспарухов ". Откакто Мъри Стоилов се завърна в Левски, никой не е любимец против " сините ". В първата среща подобен беше Лудогорец, само че в този момент към този момент не е ", продължи експертът.

" Атмосферата на стадиона по никакъв метод няма да повлияе на " орлите ". Дори мисля, че ще ги стимулира повече. Не бих споделил, че столичани ще бъдат припрени. За всеки един футболист е наслаждение да играе на цялостни трибуни. Шампионите ще излязат с титулярните си бранители, само че в офанзива Левски също има качествени футболисти. Познавайки Станимир Стоилов и неговия жанр, съм сигурен, че " сините " ще търсят триумфа. Мъри не излиза за еднакъв или минимална загуба и ще се опитат да победят. Схемата 3-5-2 за Левски беше доста сполучлива в конфликтите с Лудогорец. За шампионата изгубиха с гол в последната минута, само че несъмнено стояха доста добре. За Купата с тази тактичност победиха. Много е непредвидимо кой ще успее да се класира на край, само че едно е несъмнено - Лудогорец не трябва да бъде подценяван! ", приключи Генчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР