Бившият футболист на Берое Гаюс Макута е пред трансфер в

...
Бившият футболист на Берое Гаюс Макута е пред трансфер в
Коментари Харесай

Бивш халф на Берое попадна в полезрението на Галатасарай

Бившият футболист на Берое Гаюс Макута е пред трансфер в Галатасарай, осведоми „ O Jogo “. Турският гранд се интересува от полузащитника, който играе все още в Боависта. Конгоанският футболист притегли вниманието на клуба от Истанбул с представянето си през този сезон.
 Босът на клуб от Турция желал да влага в Берое Босът на клуб от Турция желал да влага в Берое
Макута се подвизаваше като преотстъпен в Берое за сезон и половина, само че по-късно се върна в Брага, където през 2021 година бе продаден на Боависта за сумата от 300 хиляди евро.

По време на престоя си в Берое Макута бе един от най-силно представителите се задгранични футболисти в България. По това време даже се заприказва за възможен негов трансфер в първенеца Лудогорец, който в последна сметка не бе сбъднат.

Гаюс ще бъде първият конгоански футболист, който ще играе за „ жълто-червения “ тим, в случай че прехвърлянето се реализира. Конгоанският футболист има 18 гола и 48 асистенции в 178 мача през цялата си кариера.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР