Бившият футболист на Барселона Роналд Куман потвърди, че има възможност

...
Бившият футболист на Барселона Роналд Куман потвърди, че има възможност
Коментари Харесай

Куман потвърди за клаузата “Барса”, но направи важно уточнение

Бившият футболист на Барселона Роналд Куман удостовери, че има опция да застане отпред на отбора. В момента тогавашният съотборник на Христо Стоичков е селекционер на Холандия, само че в контракта му има уговорка, съгласно която той може да напусне, с цел да поеме каталунците.

“Няма обаче по какъв начин в този момент да си потегли от холандския народен отбор, това е 100% несъмнено. Мога да ида в Барса, само че чак след Евро 2020. Тази уговорка важи единствено за след финалите и единствено за оферта от въпросния клуб”, разяснява Куман пред Mundo Deportivo.

“Имам контракт с холандската федерация до 2022 година, само че след Европейското състезание ще седнем и ще обсъдим дали да продължим да работим заедно”, добави някогашният бранител от “Дрийм тийм”-а на Йохан Кройф.

Новината за въпросното изискване в контракта на треньора беше разкрита от спортния шеф на холандците Нико-Ян Хугма. Куман призна, че се е ядосал от думите на въпросния човек, само че към този момент му е минало.

Всичко това единствено ускорява слуховете, че контрактът на Ернесто Валверде, който е до края на акцията, няма да бъде възобновен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР