Бившият футболист и треньор на Левски Емил Велев говори за

...
Бившият футболист и треньор на Левски Емил Велев говори за
Коментари Харесай

Кокала: Не е реално, но защо Батков да не се върне в Левски?

Бившият футболист и треньор на Левски Емил Велев приказва за спомените си със Стефан Аладжов, както и настоящето положение на " сините ". Кокала бе един от гостите, които участваха на представянето на книгата на легендата на клуба.

" Още от младеж са ми спомените с Аладжов. Гледали сме го на тренировки и мачове. Човек, който изгаряше на терена и даваше всичко от себе си. Беше грациозен бранител и ни беше образец на нас, макар че ние бяхме по-агресивни.

Младите също в този момент могат да попиват от Аладжов, стига да могат да видят неговите осъществявания. Изиграл е над 400 мача, чудя се по какъв начин не е излязъл и в чужбина, само че е бил предан в клуба си.

Надали Батков ще се върне, само че си припомням, че той беше индивидът, който организираше цялата финансова помощ, когато аз бях отпред на клуба. Така съм го споделил, по този начин го мисля. Защо да не се върне? Но не считам, че е действително.

Не е добре обстановката в Левски. Виждаме, че имат проблеми от всякакво естество. Най-лошото е, че и в игрови проект нещата отстъпват много. Един антирекорд който доста мъчно може да се реализира в Левски, само че той към този момент е реализиран. 10 мача няма победа в състезание. Това не приказва добре за целия клуб. За другите неща не желая да влизам в детайлности. Знам, че имат да се дават пари на много хора, Национална агенция за приходите и тн. Но считам, че има задоволително здравомислещи хора в Левски, които би трябвало да оправят нещата.

Възможно е Левски още веднъж да е първенец, само че тази година е много мъчно да се реализира. Единствената действителна цел, която може да се преследва, е да се влезе в тройката, само че това ще стане като почне да се побеждава ", съобщи Велев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР