Бившият френски футболист Патрис Евра за пореден път показа, че

...
Бившият френски футболист Патрис Евра за пореден път показа, че
Коментари Харесай

Патрис Евра отново с култов поздрав за Коледа

Бившият френски футболист Патрис Евра за следващ път сподели, че знае по какъв начин да се забавлява, откакто още веднъж поздрави всички свои почитатели за Коледа, облечен в своя костюм на Дядо Коледа, който язди елена Рудолф.

Преди 12 месеца някогашният състезател на Монако, Манчестър Юнайтед, Ювентус и други още веднъж взриви мрежата, облечен в същия костюм.

View this post on Instagram

Този път Евра още веднъж посрещна Коледа с танц и написа " Кажете на своето дете, че Дядо Евра е същинския ".

View this post on Instagram

В същото време Патрис Евра даде изявление, в което разяснява безконечния спор сред Лионел Меси и Кристиано Роналдо. В изявлението си французина показа, че след триумфа си на Мондиала в Катар Меси най-сетне е съумял да излезе от сянката на Диего Армандо Марадона, само че все пак Евра отхвърли да даде безапелационен отговор на въпроса " Меси или Роналдо? "

" След като завоюва международната купа, Меси към този момент няма да живее в сянката на Марадона. Аржентинските почитатели в никакъв случай няма да не помнят Марадона, само че сега най-хубавият състезател в света за тях е Лео. Не мога да кажа, че Меси е най-хубавият, както и не мога да кажа, че Кристиано Роналдо е най-хубавият. Искам хората да спрат тези разногласия, тъй като всеки има лично мнение ", съобщи Патрис Евра, който беше съотборник с Роналдо в Манчестър Юнайтед сред 2006 и 2009 година.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР