Бившият финансов министър Владислав Горанов спря пред журналистически екип на

...
Бившият финансов министър Владислав Горанов спря пред журналистически екип на
Коментари Харесай

Владислав Горанов: Най-вероятно автомобилът, заради който се занимават с мен, е клониран

Бившият финансов министър Владислав Горанов спря пред журналистически екип на БТВ, който го чака няколко дни под ред на пътя, и изясни дали е правилно, че автомобилът е бил регистриран преди да е създаден:

" Това потвърждава тезата за клониран автомобил, тъй като няма по какъв начин да регистрирате нещо, което още не е създадено. Най-вероятно става дума за документална машинация и господин Рашков би трябвало да го знае. Има две експертизи върху същия автомобил, които демонстрират, че този автомобил през 2020 година не е манипулиран. 

Този автомобил е предаден от мен на Министерство на вътрешните работи и евентуално е в Драгоман. Г-н Рашков може да уведоми, че е от Република Молдавия, аз не съм имал никакви връки с страната, имам сведения, че той два пъти е бил регистриран, при двете регистрации не е имало проблеми. 

Граничният служител на реда на място сподели: Наредиха ми да се върнете назад. Върви доста добра медийна връзка сред Министерство на вътрешните работи и медиите, през днешния ден взех решение да се спра пред вас, тъй като две сутрини ви пращат на -10 градуса и взех решение да спра да ви кажа, че това е битова тематика, от която не може да се извлече омаскаряването на един някогашен министър.

Този автомобил няма по какъв начин да е регистиран преди да е създаден. Аз съм единствено ползвател на този автомобил на лизиг. Вероятно ползата към това има друга цел. Разпитван съм три пъти. Проверката на Министерство на вътрешните работи няма да добави стойност, тази информация към този момент е налична. Може би се желае Борисов  да дава пояснения по тематики, които от дълго време са изчерпани. Цената на тока е в пъти повече, дребните бизнеси банкрутират, очевидно трява да се занимаваме със зрелища " - разяснява Горанов пред екипа на БТВ. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР